Mackor var dagens kärlek!

February 23rd, 2012

Mackor, bröd, smörgåsar – åh vad det var förbjudet  under insjuknandet. Det hade jag nästan tappat rutinen helt och hållet på. Varför fick man för sig att det skulle vara så onyttigt?! Det är ju jätte bra mat! 😀

Idag har jag varit tvungen att äta tillräckligt för idag skulle jag ha ett viktigt matteprov.
Frukost bestod utav gröt och jag hade bestämt mig att prova en ny favorit som min pojkvän upptäckt: Macka med kaviar och ost. Och guuuu vad gott! Det blev t.o.m två stycken!

Jag åt ganska dåligt till lunch måste jag erkänna, det var äckel-fisk, men åt en bit och 1dl av den vegetariska grytan + en potatis.

Men jag blev lagomt hungrig under provet och fikade:

  • 1 äppe
  • 1 actimell (Drickyoghurt)
  • 1 macka med smör, rökt kalkon och gurka

Prover pågick ju under 2,5h så tydligen förbrände hjärnan denna energi ganska snabbt. För efteråt hade jag fika med Moderata ungdomsförbundet och då åt jag… wait for it… en hel superduperunderbar kycklingcurry-macka!
Brödet var en utmaning, currysåsen en utmaning, men satan i gatan vilken matlust och hunger jag hade 😀 Skulle nästan kunnat tryckt i mig en till! haha, fantastiskt!
Idag har det blivit mycket mackor som sagt, och dag äter jag tillräckligt med “vanlig” mat, så ska försöka att inte behöva ta en ND ikväll :) Framsteg!

Underbar middag

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp