Maj 2012 – vår och framsteg

May 16th, 2013

Vår, värme och ljusare tillvaro. I maj månad förra året började jag ärligt kämpa med att göra framsteg. Jag började känna glädje i omgivningen. Det var mycket plugg, sådant som stressade och stärkte anorexin, men till sist kom de goda resultaten. Jag började även hitta lite motivation igen, efter en tid med ångest.

Jag ville inte se ut som en liten flicka. Det var dags att växa upp!

Band annat började jag kämpa för att sluta räkna kalorier på datorn. De uppskattades dock i huvudet, men det är någonting som tar tid att bli av med. Jag ökade även på maten, och började prova lite nytt. Det kröp i en. Oron var enorm. Viktuppgång? Helt jäkla otroligt tyckte jag att det var när vikten inte gick upp ett endaste gram. Nu i efterhand ser jag ju att det jag då ansåg vara normala portioner, egentligen var ganska små. Frukosten var däremot alltid bra!

 

I början av maj nådde jag även mitt första viktmål på ynka 38 kg. Belöningen var navelpiercing!

Den var ju riktigt snygg då. Jag älskade den. Dock blev den infekterad när jag tränade med den. Jag bestämde nyligen för att ta ut den och hoppas att det läker igen, för att senare ta om. :/

Tags: , , , , , , , , , , ,

  • http://www.facebook.com/sofia.olani Sofia Olani

    Ibland är det lustigt att du skriver om det som sker i min värld precis samtidigt. Är i botten av motivationen och funderar starkt på att hoppa av behandlingen på Capio. Känns meningslöst när motivationen inte är på topp och allt blir halvdant. Fan att det ska vara så svårt!

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp