Mål att kämpa för

July 30th, 2012

Tänkte dela med mig av lite konkreta mål som jag satt upp för mig inom den närmsta tiden:

 • Väga mig på vågen här hemma MAX 2 gånger denna vecka
 • Väga över 40 kg när jag flyttar till Sthlm
 • Ha ett BMI på minst 16 (40,5kg) när studierna kommer igång
 • Går jag inte upp i vikt ska jag börja med 1-2 näringsdrycker om dagen
 • Inte minska på frukosten bara för att jag har sämre morgonaptit
 • Se till att jag aldrig lägger mig hungrig eller med ett sug i magen
 • Äta fikabröd/efterrätt/glass tre gånger i veckan

Vad tycks? Dessa ser väl rimliga ut att uppnå? 😀

Det är saker som jag faktiskt måste kämpa för. Varje gång man säger emot ana uppstår en stolthet. Det är dock ingen annan än en själv som vet hur duktig man nyss har varit. Det är svårt att stå emot frestelserna när Ana försöker hitta på alla olika anledningar om att det inte skadar att t.ex. väga sig en gång till. Men vad förväntar man sig att få ut utav det? Förmodligen har inte vikten ändrats över en natt. Om den skulle visa mindre – vad händer då? Om den skulle visa mer – vad gör man då? Oavsett så är det ändå för lite, lika mycket för lite som dagen innan och dagen efter. Att väga sig en gång till triggar bara Ana. Det är vid tillfällen som detta som man måste stampa med foten i golvet och säga: NEJ!

Tags: , , , , , , , ,

 • http://www.sofiayit.blogg.se S

  Låter som bra mål=)

 • http://disciplinetosucceed.blogg.se discipline to succeed

  Duktig du är! :) Hälsosamt smal är det bästa! 40 kg låter väldigt lite. Min målvikt är 50kg :)

  • http://Soelas.se Soelas

   Håller med! Det viktigaste är att man mår bra. Både fysiskt och psykiskt :)

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp