Mat och matbilder

May 23rd, 2012

Insåg just att min blogg består till 90% av bilder på min mat x) haha, hoppas det inte blir allt för tjatigt. Men trots allt är det i stort sett det som mitt liv fokuseras kring just nu, i detta stadium av behandlingen och ätstörningen: att äta tillräckligt bra portioner. Därför vill jag visa vad jag upplever kan närma sig bra portioner, och jag vill verkligen visa andra sjuka att man verkligen KAN äta mycket mer än man tror innan det händer en massa med vikten. Jag själv har hittills varit skeptisk till det, men börjar inse fakta, vilket jag upplever är riktigt riktigt kul. Jag välkomnar matglädjen!

Idag har jag:

 • inte räknat alls
 • inte valt det som jag vet ger minst kcal
 • ätit det som jag varit sugen på
 • inte tvekat innan jag mättat min hunger
 • inte känt behov av att motionera
 • känt lycka över den mängd mat som krävs för att jag ska bli mätt! 😀

 

Middagen (har ingen aning om kcal och bryr mig inte) : 2 sk kassler, 1½ dl potatissallad, ½ paprika + palttunnbröd m smör


Tags: , , , , ,

 • http://www.pavagned.blogspot.com Tua

  Jag är imponerad över dig. Du är en riktigt stor inspirationskälla, även för mig. Dina inlägg får mig att le, din livsglädje smittar av sig. Jag kikar in på din blogg det första jag gör på morgonen och det är det sista jag gör på kvällen – jag vill ju veta hur det går för dig 😀

  Njut av livet, det är du verkligen värd! Puss! <3

  • http://Soelas.se Soelas

   Åh, så fint skrivet gumman! Det glädjer mig riktigt att höra. Du ska veta hur stor inspiration DU är för MIG <3

 • http://truthbetoold.blogg.se e

  jag tycker det är bra att du skriver ut vad du äter och visar bilder, för det, som du skriver, får oss andra som också är sjuka att få lite insikt. Det får iallafall mig att inse hur dåligt jag faktiskt äter..

  Förresten, det går inte att följa din blogg via bloglovin’? :(

  • http://Soelas.se Soelas

   Tack, vad kul för det är lite syftet 😀

   Kan vara för att jag inte registrerat mig där.. Fixar det, tack så mycket! :*

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp