Matdag 17/12 /13

December 18th, 2013

Det kan anses att föregående matdag totalt var för lite för en träningsdag. För att ge er mer perspektiv på hur olika det kan se ut kommer jag att publicera några fler matdagböcker.

OBS: just nu försöker jag äta ut kylskåpet eftersom jag åker bort över jul.

Frukost 10:00
En skål med yoghurt, müsli och kanel
En macka med smör, leverpastej och smörgåsgurka
En kopp kaffe med mjölk

frukost1

Mellanmål 13:30
Ett äpple
Två st proteinbars
(Hungrig här)

Lunch/middag 17:30
Kyckling och pestosallad
En kopp kaffe med mjölk

kycklingpestosallad

Den var god men något snålt med mat.

Jobbade 18-22

Kvällsmål 23:30
En bägare blåbärskvarg med kanel
Två mackor med leverpastej/pastramiost och gurka
En kopp te
En proteinbar
(Chokladsugen och detta var enda chokladen jag hade hemma)

Började med detta, men sedan blev det mer.

Började med detta, men sedan blev det mer.

Somnade vid 01-tiden och vaknade sedan vid 04-tiden..

Frukost 05:30
En skål med yoghurt, müsli och kanel
Två mackor med pastamiost och gurka
En kopp grönt te
En proteinbar

Hungrig tjej?

 

Tags: , , , , ,

 • waaaallflower

  Hej! Känner att jag behöver tacka dig! Din blogg är otroligt bra.
  Nu när julen närmar sig känner jag redan hur ångesten börjar öka drastiskt. Men efter att följt din blogg, med alla kloka svar och inlägg, har jag insett en sak : Det är OKEJ att njuta! Min kropp kommer inte ta någon skada av det, och ingen märkbar, negativ effekt kommer ges heller. Bara ett sunt sinne. Och detta är tack vare dig, för utan din blogg skulle jag nog aldrig lärt mig detta, men nu har jag det, och denna jul tänker jag äta och vara glad! 😀

  • soelas

   Hej!
   Otroligt fina ord som värmer i julmörkret från dig. De kom som en tidig julklapp i mailboxen. Det gör mig riktigt glad att höra hur peppad du låter! Man kan nog aldrig påminnas för många gånger över hur värt det är att tillåta sig att njuta.
   Önskar dig en riktigt god jul, på alla dess håll och kanter! :)

 • Fel

  Hej! Vet inte om du kanske gjort det, eller något liknande, förut men annars; tror du att du skulle kunna beskriva din ätstörnings olika faser steg för steg? Förstår att det kanske är mycket begärt och inte helt klart och simpelt att svara på, men om du skulle iallafall kunna ge det ett försök skulle jag uppskatta det väldigt, väldigt mycket! Tack för din blogg, den har hjälpt mig många gånger.

  • soelas

   Hej vännen! Tack för din kommentar.

   Jag skrev ett sådant inlägg för lite mer än ett år sedan (http://soelas.se/sjukdomens-stadier/), hoppas att det kan vara till någon hjälp. :)
   Kram

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp