Matdag – med ångest på köpet

April 14th, 2012

I arbetet mot ett friskare liv, när man äter fullständiga måltider får man räkna på besök av hjärnspöken.

Idag var jag på förbundsstämma. Maten påminde mig om intensivveckan:

Förmiddags fika: En macka med smör och pålägg + kaffe

Förmiddagsfikat

Lunch: En fullständig portion köttfärsbiff med grönsaker/rotfrukter, gräddsås och potatis

Lunchen

Eftermiddagsfika: En kanelbulle + kaffe (+frukt)

Eftermiddagsfikat

Frukt fanns även tillgängligt hela dagen.

Lunchen gav mig sådan ENORM ÅNGEST. Som sagt var det en full normalportion så jag tänkte självklart att allt skulle ätas upp. Det gjorde bror min med, men han blev riktigt mätt och förvånad över att jag fick i mig allt. Jag var självklart riktigt mätt också. Det visade sig att de andra killarna/männen vid bordet åt INTE upp maten… då blev jag fundersam. Och jag var sååå mätt! Nu kom ångesten som satan! Jag blev skakis, svag, ville gråta, ville sova, försökte göra saker som fick tiden att gå. För jag vet att med tiden så försvinner ångesten.

Tags: , , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp