Matlagning hämmar hungern

June 14th, 2012

Nu har jag stått hela förmiddagen och arbetat med smörgåstårtorna till bjudningen imorgon. Det tog längre än man trodde faktiskt! Att rulla alla jäkla skivor osv. men jag tycker att det är ganska kul. ^^

Dock så spann tiden på och jag höll nästan på att missa lunchen. Det vore inte okej, men eftersom jag just stod och höll på med mat så fick jag inget sug på det heller. Hungern kom aldrig.

En köttkorv med bröd blev det, som igår. Men nu med bostongurka, ketchup, senap och rostad lök. - så åt jag alltid innan sjukdomen.

Det är antagligen därför som många med just anorexi börjar på att laga mycket mat. Mat till andra så klart! Bakelser också, som en själv aldrig smakar utav eftersom det är så mycket fett och socker i dem att man bara mår illa. Ganska tröstlöst egentligen att fixa en massa gott, men aldrig själv ta del utav dem.

Garanterat att jag ska smaka av tårtorna imorgon på min student i alla fall! 😀

Smörgåstårta med skinka och ost

Tags: , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp