middag,krogen,fyllekäk och glädje

October 14th, 2012

Det kanske inte är helt rätt att predika för alkohol när det är en del minderåriga som kommer att läsa detta, men jag mår alltid så himla bra när jag festar här hemma.

Oavsett om det är bara fyllesnack så är det alltid kul att få komplimanger som “du vet nog inte själv hur snygg du är” osv. Det skönaste är nästan när man inte är intresserad själv. Jag kan vara glad och trygg i mig själv på ett underbart sätt. Jag kan älska mig själv.

Nej ätstörningen fanns inte med mig igår. Det är fascinerande hur mycket smalare jag känner mig med alkohol i kroppen. Knepigt. Jag önskar att jag bara kan äta upp mig själv. Det bästa är nog att jag vaknade i morse och fortfarande hade den känslan – jag känner mig smalare nu vid 42 kg än jag gjorde under 40 kg.

Fyllekäk må vara det mest underbara! Klart man blir hungrig runt 3-tiden när man åt middag vid 21.

Efterrätten. Tror att jag tog tre portioner. Hungrig redan efter middagen 😉 haha

Hej livet! Nothing can stop me now!

Tags: , , , , , , , , ,

 • http://Www.thejenna.blogg.seå Jen

  Åh ja liiiiiiiivet!!!!

 • anonym

  Du är så stark!
  Tänkte bara säga, ang. det du skrev om att du känner dig smalare nu vid 42 än 40 – jag känner mig benig och smalare nu vid 49 än när jag vägde 42 … Insane va?

 • http://www.sofiayit.blogg.se S

  Härligt att det går bra för dig, har ju följt dig länge nu och de sista 2månaderna har gått fort uppåt för dig! som att det hände över en natt vissa saker! sjukt grymt jobbat! =)

 • http://www.sofiayit.blogg.se S

  vad blev det för fyllekäk?
  Haha det där du skrev om alkoholen och att man inte vill verka positiv till det, min mamma säger likadant, “jag är nog den ända mamma som vill att sin dotter ska ta en jävla öl” haha! så du hade inget ångest för maten när du vakna och kunde äta som vanligt under hela dagen?

  • http://Soelas.se Soelas

   Jadu, det blev lite av en mosbricka (åt av en kompis), sedan ett äpple och en äppelkaka när jag kom hem. Inte direkt mycket så det var inte så ångestfullt. Speciellt inte när jag var hungrig när jag vaknade ändå 😉 Men magen var lite ur balans så jag kunde inte äta som vanligt, utan det blev lite och ofta istället.

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp