Midsommar i bilder

June 23rd, 2012

Förrätt: Sill av olika sorter och potatis

Varmrätt: (allt möjligt) lax, chorizo, potatis, potatissallad, champinjoner, haloumi osv.

Svårt att veta om man äter tillräckligt när det blir lite av varje. Jag hatar det. Det blir så lätt att Ana lurar och ser till att man äter mindre än man vill tro. Jag litar inte riktigt på mina hungerkänslor tillräckligt mycket. Maten nöjde mig inte helt, det kändes för lite. Men så klart tänkte ana på att det skulle bli efterrätt också..

Efterrätt: Marängtårta, vattenmelon, päron och ost, te

JAG ÅT TÅRTA! Jag njöt nästan av att känna mig duktigare än min faster. Jag KAN, jag VÅGAR, jag är BÄTTRE! Jag tog till och med en liten bit till. Sedan blev det en massa vattenmelon så jag blev mätt. 

Efteråt kom tankarna kring kalorierna… 900?.. ångest.. någon timme senare var jag hungrig igen, och då inser man att man inte alls ätit så mycket. Ana lurar och jag blir osäker. Ångesten försvinner och man tar nya tag.

Även om det är jobbigt att äta “festmåltider” så är jag glad över att jag tar mig igenom det, och att jag faktiskt klarar av att njuta lite utav det också 😀

Tags: , , , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp