Min behandlare är bäst!

April 27th, 2012

Idag åt jag lunch tillsammans med min behandlare. Det var riktigt bra mat! Och jag hade inga som helst problem med att äta portionen, utan jag skulle till och med fått plats med mer. Inga svårigheter, utan riktigt gott och faktiskt trevligt.

Hon fick lägga upp åt mig så det blir rätt, men nästa gång ska jag försöka själv :)

Kyckling med rotfrukter och ajvarsås

Efteråt hade vi ett mycket bra samtal. Kändes som att vi skulle kunna fortsätta prata i all evighet. Jag har dock en bekännelse att göra: jag har inte gått upp något. Vilket jag faktiskt hade lite på känn, eftersom jag inte räknat till mer kalorier än jag gjort av med. Det har varit ganska mycket ångest denna vecka..
Men så kan jag INTE hålla på, för jag vet att jag vill bli frisk.
Frågan är hur jag ska göra för att komma framåt?

Jag gas-bromsar…

Ikväll ska jag verkligen grubbla på vad jag kan göra, och som jag faktiskt kommer kunna göra, realistiskt. Jag måste våga!

Tags: , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp