Min behandlare gjorde mig riktigt taggad på livet!

February 26th, 2013

Idag var det dags för sista mötet med min nuvarande behandlare, sedan kommer hon att ta tjänstledigt. Det var en månad sedan vi sågs senast och ännu längre sedan jag tog en vikt. Det har hänt mycket i mitt liv sedan dess och jag ville hinna med att prata om allt innan vi sade hejdå.

Viktnojan försvann, trots en tydlig viktuppgång på ca ½ kg. Jag insåg att det inte spelar sådan stor roll om jag väger 43 kg eller 45 kg. Det viktiga är att jag kan känna frihet att tacka nej till godsaker om jag inte är sugen, och sedan äta en påse godis för att jag ÄR sugen (som jag gjorde i fredags).

Nu har jag även planerat in möten med min andra behandlare veckovis hela våren. Även om jag inte känner ett sådant stort behov av behandling, så känns det tryggt.

Dagens samtal omfattade för det mesta val i livet. Jag har många funderingar kring hur jag vill fortsätta med studierna, och vad jag vill satsa på för karriär. Min behandlare har sådana kloka värderingar bland annat är det hon som har utvecklat mitt livsmåtto Det finns inga misstag – bara lärdomar”. Vi spånade vidare på det och diskuterade mycket om vikten i att göra saker man brinner för.

Jag lämnar dagens möte med många nya lärdomar och insikter. Mötet var så otroligt givande och det fick mig att älska mitt liv ännu mer. Det är få människor som upptäcker vad de vill göra. Man måste prova sig fram för att få veta. Jag som tror mig veta vad jag vill göra, skulle göra världens misstag genom att inte ge det en chans.

A och  O är att bli frisk ifrån ätstörningen. Det är något som är planerat för att jag ska jobba intensivt med i vår. Det är skrämmande, men det är nödvändigt för att kunna gå vidare och verkligen satsa på det liv jag vill ha.

Jag är ganska crazy som börjar söka dansjobb - men det kan inte hända annat än att jag får lära mig något nytt! :D

Jag är ganska crazy som börjar söka dansjobb – men det kan inte hända annat än att jag får lära mig något nytt! :D

Livet har så många möjligheter! Varför inte ta vara på dom? Jag menar verkligen det jag skriver. Känner mig nästan euroforisk! Jag är så tacksam för den resa jag har gjort det senaste året. Jag har verkligen fått upp ögonen för livet, vem jag är och vad det finns att leva för!

Tags: , , , , , , , , ,

 • Tua

  Du är så grymt bra. Älskar att läsa dina inlägg, varje gång. Du får mig att må bättre. Livet har många möjligheter – jaaaaaaaaa! Och vi ska ta tillvara på dem <3

  • soelas

   Åh, tack sötnos!
   Du har verkligen fått mig att må bättre också. Du gör det fortfarande. :)
   ATT vi ska ta tillvara på livet nu! <3

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp