Min julafton 2011

July 17th, 2012

Var finns tryggheten? Var är glädjen? Var hittar vi livet?
…God jul!

Brorsan sa något riktigt dumt som visar hur lite han förstår. Jag vet att allt påverkar honom också, jag vet att jag förstör för min familj. MEn att påpeka det får mig bara att vilja försvinna mer.

Jag känner mig så otrygg här nu. Jag känner press och vill bara försvinna. Nu orkar jag inte, nu kan jag inte bry mig om mitt liv. Det förstör bara andras. Allt jag vill är att bli påmind om allt positivt det finns, men allt jag hör är negativt.

Att äta är en vilja jag kan hitta själv. Men för at hitta viljan att leva mitt liv så behöver jag omgivningen.
…så återigen God jul. Men helst vill jag bara säga godnatt nu. Jag kan inte möta dom idag mer(min familj), jag vet inte hur jag ska hantera det. Kommer jag fortfarande vilja äta glass ikväll? tror att vi blir hemma…

Mitt fel också! Jag som inte har tillräckligt med vilja – det dom säger i alla fall. Jag kan inte fatta vilken ond spiral jag är på väg in i. Nu vill jag hem, till Gävle, vara med min behandlare eller läkare, bli inlagd eller vad gan som helst som ger mig en varm miljö… Inte för att Thailand inte är varmt men går det ens att njuta av när min sjukdom ska förstöra andra och inte bara mig?

Skolan försvinner – livet försvinner. Men vad gör det idag? Jag kan ändå inte uppskatta det.
.. Så för en sista gång: God jul
(skrivet 24/12/11)

Fascinerande hur bra man kunde fejk-le. Men det blev en McFlurry trots allt.

Tags: , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp