Min väg genom anorexin 1.0

March 28th, 2012

Vad tror du ligger till grund för ditt tankesätt när det kommer till din kroppsuppfattning? (Barndom, grupptryck, normer)

Jag har alltid varit liten! Kort och spinkig, och fick alltid höra att jag var dålig på att äta. Jag var mycket kräsen när det gällde mat och hatade att prova nytt.

När jag kom upp i tonåren var det inte alls kul att vara liten. Jag ville ha kurvor! I samband med att jag började träna mer så började jag även äta mer. Tillsist började jag lägga mig på normalvikt och hade skaffat mig en stjärt som jag var riktigt stolt över. Nu kunde jag mobba morsan över att jag inte var lika platt som henne.

Tags: , , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp