Mitt kvällsmål är chokladglass

October 10th, 2012

Äter du choklad istället för tex kvällsmellis?
-E

Det är många som undrar hur jag gör när jag äter choklad och glass osv. Det varierar faktiskt om det blir hela mellanmålet, eller utöver. Men ja, oftast äter jag det som kvällsmål. Som jag skrev i Riktlinjer för en matdag så brukar jag äta godis/glass istället för näringsdryck om jag aktivt jobbar för en viktuppgång.

Idag känner jag däremot att jag äter en hel del redan, så det kan omöjligt vara för lite. Allt eftersom blir det lite mer här och lite mer där, och när jag kommit igång med träningen regelbundet så hoppas jag på att det ska få mig att gå upp i muskelvikt.

Kuriosa: just nu sitter jag med ett stort glasspaket och pluggar programmering. hehe

 

Tags: , , , , , , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp