Morsdagsmiddag

May 27th, 2012

Morsan hade beställt middag. Hon ville att jag skulle prova ett recept som hon hittat i en tidning, med lamm :) Så det fixade jag, men inte helt efter receptet så klart. Det ska ju vara lite eget.

Sojabönor med fetaost - riktigt lyckat!

Quinoa med paprika och gurka

Detta med stekt lammkotlett och tzatziki. LYCKAT!

Det var svårt att veta hur man fick ihop en bra portion. Jag fick helt enkelt gå efter magkänslan. Dock kände jag ingen hunger, eftersom jag stått och lagat maten. Laga inte mat så ofta om du vill försöka äta bättre. Jag blir aldrig lika hungrig om jag stått i matoset innan. Därmed blir det även svårt att känna om man blivit riktigt mätt eller inte. Men gott var det i alla fall! :)

Tags: , ,

 • http://www.sofiayit.blogg.se S

  sv: ja det gör jag nog, jag går sakta uppåt, ibland +0,5kg ibland 0,2kg sen kan jag gå ner 0.3 sen upp igen haha… ja eftersom man äter mer så kommer förbränningen igång med ju, mycket som spelar in som man verkligen inte tänker på.. jag vill bara komma tillbaka till livet man hade innan.. utan att tänkta på vad man åt.. jag har verkligen inte varit sådan.. jag har tyckt att alla som undvikit nått för att gå ner i vikt är konstiga! hur har du varit?

  • http://Soelas.se Soelas

   Åh, det låter som att du kämpar på bra där! Hur länge har du hållit på?
   Samma här! Jag var tjejen som åt mer än grabbarna och chockade alla över hur mycket denna lilla tjej kunde få i sig. Jag var stolt över att jag kunde äta massa. Jag tränade ju också, så det var ju helt okej.

 • http://www.sofiayit.blogg.se S

  sv: jo det går bra, det är allt annat utöver schemat som är jobbigt, själva “Livet” spontanitet.
  Jag har hållt på sen i slutet av Januari, åkte då till Thailand, den stora vändningen kanske..
  har gått upp ca 5,5kg.. Ja jag med! jag kunde äta allt utan att gå upp och åt som en häst, sen gick jag upp… och då skulle jag ha en dum idé att gå ner=/
  Hur mycket har du gått upp? om man får fråga, hur påverkas du av alla medier nu i beach säsong.. jag har jätte svårt att alla runt om mig ska gå ner och bli fit medans man själva ska äta bajs och gå upp haha:P

  • http://Soelas.se Soelas

   Åh, vad fantastiskt duktig du har varit! Så länge som det går mer uppåt än nedåt :) Precis så där blev det för mig med! Man kom på sig själv och tänkte “men gu, så här kan jag inte hålla på” och man började dra ner.
   Jag åkte också till Thailand i vintras. Men det ledde inte till den viktuppgången som jag trott. ÄLSKAR THAIMAT <3 Men jag var nog inte helt mogen för en vändning då.
   Jag har gått upp 1,5 kg, vilket kan vara vätska för mestadels. Har nu stått stilla i 3 veckor och äter mer än någonsin under ätstörningen (även om det inte är asmycket).

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp