Möte på länsät

February 24th, 2012

Har varit och träffat min behandlare på länsät idag.
Jag var faktiskt orolig i morse över att jag ska ha gått upp i vikt. Inte för att jag är emot en viktuppgång, men jag själv tycker inte att jag har ätit tillräckligt för att lagt på mig.
Hon hade en god poäng då hon sa att kroppen kan välja att “spara” den energin den får om man äter oregelbundet dvs lite/inget sen mycket. Kroppen litar inte på en då. Men om man äter fullständiga och regelbunda måltider så vet kroppen att den kommer få det den behöver och sparar därför inget på lager.
2000kcal och regelbundet ska det vara!

Och skönt var det när vikten låg stilla. Nu kan jag ta nya tag och kämpa mig uppåt! Lita på att jag KAN äta så mycket jag vill utan drastiska förändringar. Jag ska hålla hårt i motivationen – jag ska börja gå upp nu!

Tags: , , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp