Motion ger aptit

April 15th, 2012

Det är en svår avvägning. Att röra på sig för att må bra, också för att stimulera aptiten, men ändå inte göra kroppen ont.

Idag har jag haft större aptit. Jag tror att det delvis beror på att jag ätit för lite de senaste dagarna, och idag kom hungern och suget i magen. Det kommer efter. Men det var även underbart väder idag så jag begav mig ut på en promenix. Sisådär 30-40 min, och några korta joggningar.

Under promenaden kom mina motiverande tankar upp i huvudet 😀

Jag måste lyfta frågan om träning med min behandlare. Det känns inte som att man riktigt ska träna alls på ett bmi runt 14,5-15 ? Men samtidigt mår man bra utav det.

Tags: , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp