Motivation

August 12th, 2012

Första dagen på mottagningen. Många nya intryck, en hel del promenad, socialiserande, och mental utmattning. Det känns som en måndag.

Jag kommer dit som jag e. Jag hoppas att jag lyckas hitta mig själv bland 130 st andra. Jag har någonting att dölja: ätstörningen. Den är en bisak i mitt liv, en bisak som ska försvinna, så det är lika bra att hålla den dold inför mitt nya liv. Den ska bli historia, den ska inte följa med mig till KTH.

Delar av den sitter ingrott i kroppen fortfarande. Jag jämför mig med andra tjejer, dömer och analyserar. Vem är smalast? Hon var smal, är hon som mig? Hon var snygg. Är hon snyggare än mig? osv. Men jag vet att jag vill inte vara liten. Liten är inte snyggt, jag ska vara snygg. Jag blir snyggare när jag blir större. Större blir jag i åldern, större blir jag i erfarenheten och större ska jag bli i storleken. Inte stor, men inte lika liten.

Vikten börjar kännas mer och mer irrelevant för mig. Det gör inget om det blir över 40 kg. Jag vill kunna känna mig som en student på universitet. Studenter på universitet har inte ett bmi under 16.

Det sägs att ca 10-25% hoppar av utbildningen. Jag ska inte vara en utav dom, jag ska klara mig hela vägen!

Tags: , , , , , ,

  • http://addictedtorunning.blogg.se Em

    Såklart du klarar det – med din motivation kan du inte misslyckas :)

  • http://Www.sofiayit.blogg.se S

    Grymt sötnos!:)

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp