Mumsfillibabba! Denna brud var hungrig ikväll!

January 8th, 2013

Jag tror aldrig att jag har ätit så här mycket på ett kvällsmål. Förstår inte alls varifrån denna aptit kom ifrån, men gud så gott det var att äta!

Idag har jag främst suttit inne och pluggat inför morgondagens tenta. Därefter for jag iväg på cheerleading träning, men det må ha varit den slappaste träningen någonsin! Ibland behövs väl det också? “Lika bra att jag inte tar ut mig nu så har jag extra energi tills imorgon”.

Trots att vi haft fruktstund på träningen så skrek magen efter föda på vägen hem. Jag hade en extra banan i väskan som tur var, men den var långt ifrån tillräckligt.

Önskar att jag tagit en bild på kvällsmålet, men så här såg det ut efteråt i alla fall. Haha.

 

Jag åt:

 • 1 kokt ägg med örtsalt
 • 1 port. Havregrynsgröt med russin, äppelmos och kanel
 • 1 julvört med mjukost, gurka och örtsalt
 • 1 kopp te
 • 1 chokladtomte

Vad är det med min kropp som helt plötsligt vill ha så mycket energi? Antar att jag kommit in i någon hunger-äta period, så jag säger what-ever om det visar sig att jag går upp i vikt. Då är det väl det som min kropp vill göra nu.

Tags: , , , ,

 • http://tjejenmellansvartovitt.bloggo.nu b

  Tack för dina fina komentar :) Visst är det så som du säger :) Jag har dock inte varit så underviktig men var ändå rätt smal. Gick ner väldigt mycket under kort tid. Mådde fruktansvärt dåligt… Har haft problem många många år och vill vrkligen nu inte falla tbx!

  Det tyckerr jag inte är så mycket mat :) Bra att du äter 😀

  kram!

 • Anonymous

  Ska du inte försöka öka mer i vikt? Tänker på när du skriver “om det visar sig att jag går upp i vikt är det väk det min kropp vill nu. ” tycker iaf att du är grym och fortsätt välja livet istället för sjukdomen!!! You go girl!

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp