Mumsigt mellanmål med organiskt jordnötssmör!

October 20th, 2013

Jordnötssmör är ett livsmedel som det blivit väldigt stor uppståndelse kring på senaste tiden. Väldigt många verkar tycka om jordnötssmöret. Personligen har jag nog aldrig ätit det, men nu är det på tiden att jag också provar!

Frågan är: vad äter man det till? Det måste ju finnas tusen olika livsmedel där jordnötssmör är ett gott tillbehör, så jag börjar testa mig fram.

IMG_1204red

Vaniljyoghurt med banan, kanel och jordnötssmör.

IMG_1206red

och lite russin ville jag ha också!

Detta visade sig vara fantastiskt gott! Om ni inte har provat det så rekommenderar jag det starkt! 😀 Smaklig måltid!

 

Tags: , , , , , , , ,

 • http://rosettflickan.blogspot.com/ Linda

  Jordnötssmör är så himla gott! Prova äppelbitar med jordnötssmör som ett litet mellanmål.
  Måste köpa! Jag får passa på att äta det när min pojkvän inte är här för han är superallergisk.

  • soelas

   Det visade sig ju vara fantastiskt gott! TACK

 • Fredrica Olsson

  Jag har heller inte ätit så mycket jordnötssmör i mitt liv, men en kombo som jag har testat är kycklingfilé + keso + en klick jordnötssmör. Som mellanalternativt en del av lunch/middag. Har också hört att många gillar just kombinationen jordnötssmör och äpple.

  Tack för en välskriven och inspirerande blogg!

  / Fredrica
  http://www.choisirlavie.blogg.se

  • soelas

   Låter spännande! Tack för tipset! 😀

   Kram

 • wangmaar

  testa att röra ut smöret i cremefraiche och servera till kyckling. ett annat måste är jordnötsmör på mackan – jordnötssmör (ev i lite creme fraiche eller ngt så det blir lite lenare), ringla över honung och slutligen skivad banan! SÅ gott 😀 klassikern med jordgubbsylt på funkar också.. :)

  • soelas

   Oh, det låter riktigt smarrigt! Ska läggas på minnet och provas vid tillfälle 😀

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp