My BIGGEST love

February 14th, 2013

Så många med höga förväntningar på idag. Så många som gruvat sig inför denna dag. Så få som glömmer och så många som drömmer om alla hjärtans dag.En dag för kärlek, en dag att älska.

Ensam en del är, men för mig innebär ensamheten mindre besvär. Ingen oro här, så länge jag slipper vara kär. 

Så vem ska man älska på denna dag? Kärleken dediceras till mig, mig själv och jag.

En present ska man allt ha, för att må bra, på denna kärleksdag!

What's in it?

 

A BIG cup of love!

Jag tror inte att jag hade kunnat ge mig själv en bättre present! Hade spanat in den tidigare, men nu när jag skulle köpa den så var de slut(!). Jag frågade i kassan och de hade en bakom disken som kartongen hade spruckit lite på. Det kvittar mig – jag vill ha koppen! Den ska fyllas med soppor och té för att jag ska kurera mig inför helgen.

Jag känner ingen ensamhet, jag känner styrka. Jag ska ta hand om mig själv för att kunna sprida kärlek till andra i framtiden. Jag vill älska andra, jag vill älska mitt liv och därmed ska jag älska mig själv.

Learning to love your self, it is the greatest love of all!

-Whitney Houston
Greatest love of all

Tags: , , , , , , ,

 • http://mikis.webblogg.se Mikis

  Naw vilken fin mugg! 😀 Mycket bra idé att dedikera kärlek till sig själv. Glad alla hjärtans dag på dig!

  • http://Soelas.se Soelas

   Tack, desamma gullet! 😀 <3

 • http://www.sofiayit.blogg.se S

  så fin=)

 • Anonymous

  Så många förväntningar på idag… känner du ibland lusten att svälta för att slippa alla känslor/ förväntningar? Periodvis använder jag svält för att slippa tänka och oroa mig. Har du också haft det så?
  Det jag är ute efter är de bakomliggande orsakerna till din anorexi… Jag undrar om du vill ta upp det i din blogg…
  Kram och glad valentin :)

 • Ottilia

  Vilken underbar idé! Tror att alla behöver ge sig själva en sånn mugg, jag skulle det iallafall. Ha en fin alla hjärtans dag!

 • http://slowlyforward.blogg.se Beatrice

  Men gud vilken fin kopp!! 😀

 • Pingback: I Choose Life | Soelas.se()

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp