Mycket verkstad kräver mycket mat

May 6th, 2013

Idag har varit en lång dag. En sådan dag som man funderar över hur sjutton man egentligen ska orka med allting. Det går, bara man ger en rätt förutsättningar och inte heller har det varit särskilt plågsamt!

Det känns som om jag ätit hela dagen idag. Planerat och oplanerat. Stora måltider och små måltider. Tätt inpå och långt ifrån. Gott och äckligt. Friskt och sjukt. Tankefritt och ångestfullt.

Jag vet att jag har ätit mer än vanligtvis idag. Visst kan det kännas som att man bara blir tjockare och tjockare, visst kan det kännas ångestfullt. Men den största skillnaden på när jag var riktigt sjuk och nu är att jag inte låter det påverka mig. Jag vet att jag inte behöver träna mer än vad jag gör. Jag vet att jag inte mår bra av att äta mindre eller hoppa över måltider. Ibland äter jag mer, ibland får jag ångest, men jag går vidare och jag är övertygad att så småningom kommer ångesten att gå vidare också.

Dagen har gett mig många nya lärdomar! Undrar vad morgondagen kan bjuda på för erfarenheter.. 😮 😀

OBS: Imorgon kommer uppföljningen till inlägget om Ofelia som publicerades i morse. Som vanligt handlar uppföljningen om Frida i en liknande situation istället. :)

Tags: , , , , , , , , , , ,

 • mattias

  Hej! Jag har lite frågor om det här med bmi? Och lite träning (Svara bara om du vill)
  Jag är en kille som är 183cm lång och väger 49, 3kg och har då ett bmi på 14, 7 jag måste alltså gå upp 12, 7kg till normal vikt.
  Det jag inte riktigt förstår det är när du låg på dit lägsta bmi 14 så måste du ha vägt 35 kilo och var tvungen att gå upp då 11, 8kg till normal vikt!?
  Hur kan det komma sig att jag har ett högre bmi men ändå behöver jag gå upp mer till min normal vikt än vad du behövde?
  Vid vilket bmi fick du börja träna? Dels när fick du börja gå lite promenader?

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp