Något jag inte gjort på TVÅ år!

March 22nd, 2012

att äta ett ÄPPLE .. på riktigt!
Det var nästan så att jag glömt bort hur man tog tuggor av det. Men nu var rälsen borta och mina tänder blev fria.

 

Känslan att BITA i ett helt äpple <3

Tags: , , ,

 • flickanochhavet

  Nammmmm! Här följer förövrigt en matvana jag alltid haft (har väl ärft det av pappa). Har alltid undrat vad grejen med att inte äta hela äpplet är. Varför ska man slänga mitten, kärnhuset då man lika bra kan äta upp det? Smakar inte illa på nåt sätt som de flesta verkar tro, annars missar man ju en tredjedel av det goda ,typ ;D (Fast på vissa sorter smakar kärnhuset lite mandelmassa, men det anser jag vara ett PLUS! XD)

  • http://Soelas.se Soelas

   Haha, så gör en tjej i min klass också! Jag tycker det är jätte konstigt xD Inte gott med en massa kärnor osv ;o
   Men på päron brukar det gå …

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp