När behandlingen brister

December 21st, 2012

Hur många veckor var det inte sedan sist jag träffade min behandlare? 5? 6? Ja, mer än en och en halv månad är det nog.

Självklart har jag längtat till att få träffa hen idag. Så mycket som har hänt, så mycket att diskutera och bara riktigt kul att få träffas. Dessutom var det bra längesedan jag tog en “riktig” vikt. Jag hade jätte gärna villat få en avstämning med den innan jul, så man kan jämföra med efter 😉 hehe

Som ni kanske hör så blev det inget möte idag. Jag stressade efter lunchen och hann knappt äta för att jag inte ville komma för sent. När jag kom dit så väntade jag 15 min, sedan skickade ett sms.. väntade 15 min till, sedan provade ringa. Men då insåg jag att hon inte skulle komma och frågade någon: hon är sjukskriven tills i januari fick jag höra (!)

Ingen hade tydligen kunnat meddela mig om detta… bra less?

Tur att jag är så stark som jag är idag och får köra på ändå. Nu ska jag tagga om till party!

Tags: , , , , , ,

  • http://mallanolsson.bloggplatsen.se Mallan

    Men åh vad dåligt att inte kunna meddela. Hoppas du fick en bra dag iaf! :)

  • http://rosettflickan.blogspot.com Linda

    Vad dumt att du inte fick veta det i god tid innan.

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp