När nedförsbacken närmar sig så lägger jag ur backen och gasar framåt!

April 10th, 2012

Så idag har jag känt hur ätstörningen fått mer utrymme i mitt liv sedan jag kom iväg.. Den får möjlighet att yttra sig.

Jag däckade nån timme efter lunch. Återfick de insjuknande symptomen på trötthet och riktig genomfrusenhet. Trots att vågen visade mer igår så kände jag hur mina knäskålar slogsihop när benen nuddade varandra. Det enda som stack ut.

På eftermiddagen fick jag tid till egen shopping och skulle äta middag ute, “ät något gott” sa faster. Efter stoor bestlutsångest, tror jag vandrade igenom gallerian 5 gånger fram och tillbaka för att bestämma mig vart jag skulle äta. Då stannade jag till utanför subway. Dagens macka, skagenröra 35:-. Det finns fullkornsbröd… men HUUR mycket kalorier är inte en skagenmacka! ..

Det var Subway eller sushi som jag velade mellan. Vad var jag egentligen sugen på? Jag tror det var sushi, men jag bestämde mig för att anta utmaningen. Jag ska inte behöva vela över detta, jag ska inte behöva fundera över kalorierna i mackan(trots att man försökte googla på det). Det avgörande argumentet var ändå att jag inte ätit en enda macka idag. I did it!

En vinst mot ätstörningen.
– Jag vill inte gå ner i vikt igen, som jag nästan känt att jag började göra
– Jag ska inte sluta jobba mot friskheten nu, då skjuter jag det bara framför mig ännu mer
– Ju mer jag går upp i vikt, desto mer får jag träna, och då kan jag verkligen vända hälsan

Ångesten kom. Men jag var i ett köpcentrum, och tänkte på en annan tjej som brukar shoppa bort ångesten 😉 Jag köpte mig en ny mascara, tre nagellack och en klänning 😀 mohahaha!

Uppäten

Subway

Tags: , , , , , , , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp