Nervös? Nja, det är bara min FRAMTID som kan spikas!

July 12th, 2012

De senaste 20 minutrarna har varit en pina ska jag säga er. Fukten i pannan, darrningarna i ben och händer, hjärtat laggar på högsta frekvensen, huvudet spränger medan tankarna åker runt i hjärnans labyrint. Det var antagningsbeskedet som inväntades. Det var min framtid de kommande 5 åren som kunde avgöras. Jag vågade inte tro eller hoppas någonting. Så som man har velat veta alla dessa dagar, fram till idag. Nu ville jag inte veta.

Jag loggar in på min sida på antagning.se … vågar jag scrolla ned? Jo, jag vet ju ändå att jag inte kommit in på det första, jag tar dem en i taget.. “Urval pågår, din anmälan är låst”.

Jag kommer alltså att få ett mail när mitt antagningsbesked är klart. (åh, gud. Det plingade nyss till på mobilen för jag hade fått mail.. precis när jag skriver detta. hjärtat hoppade upp i halsgropen. Men det var inte antagningsbeskedet.. PUH)

Tags: ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp