Newsflash!

November 27th, 2012

Visste ni vad?…

..det är inte snyggt att vara mager! Det är verkligen inte snyggt att vara spinkig!

Varför har man tyckt det? Varför har man trott det?

Man strävar efter att se ut som andra. Andras kroppar som alltid är snyggare. Men då är ju ens egen kropp snyggare i andras ögon också?

Okej, så detta inlägg blir lite diffust. Det jag egentligen vill lyfta fram är hur min syn, rätt så plötsligt, faktiskt förändrats på kroppsideal. Innan sjukdomen strävade jag efter en välformad kropp. När anorexin kom på besök så var det mager och skelettig som var målet. NU när jag omringas av andra vältränade cheerleaders så ser jag hur jag egentligen “vill se ut”.

Jag känner mig inte snygg som mager. Jag känner mig inte snygg i mina smala långa armar, eller mina beniga knäskålar. Jag känner mig snygg med lårmuskler och en FIT kropp. Detta handlar inte om sjukdomens träna, bryta ned, och tro att man ska nå ett lyckat resultat. Detta handlar om att jag faktiskt vill bygga upp min kropp, som den MÅR BRA av att vara. Det som jag upplever som “fett” idag, är långt ifrån tjockt i andras ögon. Jag vill se stark ut, för jag är stark och då ska jag ta mig fasen också ha lite fett på min kropp. 😉

Sammanfattat: Jag vill bara träna, äta och må bra nu! Jag är less på ätstörningen. Jag känner mig inte sjuk på riktigt längre, så vad är den att hålla sig kvar i?

Btw, eftersom detta ändå blev ett random-inlägg så vill jag tillägga att jag ätit HELT normalt idag, ändå kom jag hem efter träningen och åt en äggmacka och är fortfarande hungrig! 😀 haha, undra vad jag ska hitta på? En choklad bit kanske?

Tags: , , , , , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp