Ni kommer inte tro allt jag ätit till middag!

February 9th, 2012

Som säkerligen många andra ätstörda är blodpudding och bacon en läskig utmaning.

Jag har länge älskat blodpudding och vet att det är riktigt nyttigt (massor med järn, som hjälper till med ämnesomsättningen). Men det måste vara i små mängder för att hålla energiintaget nere. Bacon är nog en stor fruktan för många anorektiker. Det har även varit en favorit till mig, men inte längre.

Jag började med en liten mängd av allt.. sedan blev det ett knäckebröd till med ost.. Men jag var inte riktigt nöjd. Skulle jag våga ta mer, eller ska jag hålla mig till senare så kan jag ta en massa kvällsfika sen?
– Jag älskar ju blodpudding! Om jag inte ska äta mer utav det jag älskar och njuter av, vad ska jag då äta mer utav? En massa näringsdrycker? En blodpuddingsskiva är långt ifrån ens EN näringsdryck! .. Det var då jag beslutade mig att ta skivan som morsan hade lämnat. (Hon som tom varit och gymmat åt bara två skivor!) Jag åt mer än henne! 😀 FRAMSTEG

Här är slutligen min middag på ett ungefär:

  • 3 skivor blodpudding
  • 1½ skivor bacon
  • 3-4 msk lingonsylt
  • 4-5 msk keso
  • 2 st finncrisp med smör
  • 2 skivor ost
  • 2 dl mellanmjölk
  • 5 bitar paprika

Tror ni att jag är nöjd över mig själv nu eller? 😀
Nu är det viktigt att man förstår att det här är en normalportion, som man INTE går upp i vikt utav.

Blodpudding

 

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp