No one can control me

November 26th, 2012

Muskler på låren – bygg och ät.
Fett på magen – träna och svält.
Muskler på rumpan – ät och bygg.
Fett på ryggen – svält och träna.

En hälsosam kropp – träna och ÄT!

GOD KVÄLL! nu ska jag programmera hela kvällen

Träningen är nog det som håller mig vid livet mest! Samtidigt är det den som är farligast för sjukdomen. Tankar kommer, tankar går. Jag är rädd att träna för mycket och äta för lite. Jag är rädd att anorexin gömmer sig bakom hörnen där jag går. Jag är rädd att ätstörningen ska ta detta ifrån mig.

Men rädslan låter mig inte skrämmas! För att övervinna rädslan så måste vi göra det som är mest läskigt. Jag ska bevisa att jag klarar av att ta mig tillbaka till livet. Jag ska bevisa att jag visst kan göra det jag brinner mest för. Jag ska bevisa att jag är starkare än anorexin!

Tags: , , , , , , , , , , , ,

 • http://www.josefineandersson.se JOSEFINE ANDERSSON

  men tackar så mycket hihih 😀

 • Anonymous

  hej!
  jag har läst lite i din blogg hur du har behandlat din anorexia. själv har jag anorexia ,men det är bara jag som vet om det. mina ätstörnings läkare och mamma tror att jag bara har ätstörning. efter som att jag ljuger för att inte få diagnosen anorexia så är det nästan som om jag går på mina egna lögner. men i alla fall så har jag en fråga. de dagar jag äter alla måltider om dagen så kan jag ibland bara komma upp i 1000 kalorier, och då inser jag att jag har ätit för lite. vid såna här tillfällen brukar jag sen senare vid kl 7 eller 8 på kvällen ätt upp den kalorier jag har missat om dagen. och då är min fråga om du också har gjort så när du har genom gått din behandling men inte har kunnat följa matschemat?

  och hur lång tid tar det att få tillbaka mensen efeter att ha varit i svält tillstånd?

 • Pingback: canada payday loans()

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp