Nu är det bestämt!

March 9th, 2012

Från och med när jag vaknar på morgonen SKA jag äta normala måltider. punkt!

Ingen mer tid ska behöva gå förlorad. Man blir bara argare och mer besviken på sig själv över att man inte gjort tillräckligt åt det, desto längre tiden går. Man lär sig att acceptera sjukdomen i sitt liv, man börjar acceptera allt som den tar ifrån en. DET är inte okej. Jag vill inte ha ett sjukt liv. Vem vill egentligen det? Jag vill inte bli 25 år och inte klara av att utbilda mig pga en ätstörning. För vad är egentligen en ätstörning? En ätstörning är för mig en undanflykt – något att skylla på över att man inte orkar. Men nu när jag har en ätstörning så är det ju DEN som får mig att inte orka. Bort bort med den! Eller en gång ska jag våga ge mig själv orken i alla fall.

Jag vet att jag kan äta den mängd som jag behöver. Jag har känt hur kroppen blir hungrig annars. Jag ska inte tänka på det så mycket mer än att varje måltid ska vara tillräcklig. Där är början på en vändning, nu ska ni få höra om min vändning. Det är slut på att skjuta det framför mig. Det blir bara jobbigare och svårare.

Nu kör vi!

Tags: , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp