Nu har Ana varit på besök

April 13th, 2012

Jag lät hon komma till mig. Jag accepterade det. Igår skippades kvällsfikat, i morse fanns inte hungern kvar. Frukost blev det, men mätt mätt.. säkert vrålhungrig egentligen. Sedan planerade jag att dra ner på lunchen och passa på att träna lite.

Jag var helt inställd på att agera sjukligt idag. Men plötsligt så slog vettet till mig! Viljan och självinsikten att bli frisk. Jag ser mig heltidsstuderande på universitet till hösten, vem vill jag då vara? Vill jag se sjuk ut? Nej jag vill också kunna växa till en vuxen människa, dessutom har jag alla förutsättningar i världen att verkligen bygga upp min kropp och forma den riktigt snyggt 😉

Eftersom Ana redan var insläppt så blev det inte världens lunch, men bättre än den planerade. Jag åt all tomatsoppa som fanns kvar, en macka och ett äpple. Det jag  var sugen på faktiskt!

Jag hittade något viktkontolls-pulver(te) som faster min hade… Ana ville smaka.

3 dl tomatsoppa, 1 rågkuse med smör och skinka + ett äpple

 

Jag tycker det är fascinerande att jag inte längre kan tillåta mig att göra för mycket sjukt åt gången. Mina friska tankar dyker av sig självt upp och säger ifrån! 😀 underbart!

Tags: , , , , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp