Nu kör vi på!

April 20th, 2012

Möte med min behandlare idag. Det var ett riktigt bra sådant också!

Ingen betydlig viktuppgång hade skett de senaste 4 veckorna. Endast 0,2kg = 0
Jag var nästan inställd på att det kunde varit mer, speciellt när jag känt mig rundare från och till. Det känns verkligen som att en del kläder sitter mycket tightare!

INGEN träning rekommenderades.  Delvis för att det bara bryter ned kroppen på ett sådant lågt bmi, men också för att “bara en promenad” kan trigga ätstörningen. Man börjar lätt på att jogga och ha sig. Visst kanske man får mer matlust av att motionera, eller är det så att man “får” äta mer för att man förbränner mer? Endast motion i form av ta det lugnt och måbra motion ska man hålla på med.

Vid 42kg ska jag får börja träna på friskis och svettis. Då kan jag få ett personligt träningsschema på gymmet osv.
– Om jag bestämmer mig kan jag nå det om ca 2 månader.

Nu börjar vi göra en vikt-kurva också ^^ Spännande!

Tills nästa fredag ska jag äta fullt, hela tiden, och gå upp !

Tags: , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp