Nu ska jag välkomna friskheten igen

April 14th, 2012

På hemvägen från Stockholm stannade vi upp för middag. SÅ jag tjatade om Asiatiskt- vägra hamburgare eller pizza.

Jag fick min mongoliska buffé ! Buffé som normalt sett är svårt. Men nu hade jag förbestämt mig för äggnudlar och sedan blev det båda räkor och kyckling :) En massa grönsaker på det också!
Det jobbiga är dock att det ingår en kinesisk buffé också. Vilket jag självklart ville smaka på. Turligt nog var den typ utplockad så det blev några enstaka grejer bara.

Men omnamnom så gott! Ingen ångest. Utan jag blev rejält glassugen efteråt. När jag kom hem lät jag mig därför fika glass till kvällsfika! 😀

Asiatisk mat! <3

Tanken är att nu när jag kommer hem igen så ska jag verkligen fortsätta att jobba för att bli frisk. Jag ska komma in i rätt matvanor och äta friskt. Försöker verkligen intala mig själv till att acceptera och släppa viktkontrollen – låta den öka om den vill. Det enda det leder till är att jag mår bättre och närmar mig att få börja träna igen.

Eftersom fasters våg visade 38 kg så dölängtade jag efter att få väga mig på våran (missvisande) våg hemma. Det var oförändrat jämfört med innan. Stämmer det så har jag inte gått upp! Då KAN jag verkligen äta tillräckligt! 😀

 

Tags: , , , , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp