Nu var det bekräftat: KTH nästa vecka!

August 6th, 2012

Det slutgiltiga antagningsbeskedet kom idag. Jag fick andas ut. Det fanns en risk att jag skulle kommit in på någon utav de högre prioriterade utbildningarna, eftersom jag hade reservplatser där. Hade jag kommit in i Linköping så hade det blivit en hel del omplanering denna vecka = kaos. 

Ganska tur då att jag nu står som reserv 37 dit, vilket inte ger mig en sån hög sannolikhet att jag skulle komma in. Så nu kan jag med gott samvete börja planera lördagens flytt! 😀

Äntligen slut på all väntan och oro!

Tags: , , , , ,

  • http://addictedtorunning.blogg.se Em

    Grattis!!!!!! 😀

  • Anonymous

    Grattis!! och vilken bra blogg, du är verkligen inspererande och har många bra tankar! keep up! Vad har du för bmi nu? kramar!

  • http://editpedit.blogg.se Edit

    Hej! Jag håller just nu på att bli frisk från bulimi (har före det även haft anorexi, men den behandlades jag aldrig för) och påbörjade behandling på en ätstörningsklinik före sommaren. Det är lycka över att jag äntligen ser ljuset till ett normalt liv, blandat med tillfällen (som blir allt färre!) av ångest och självhat. Men jag vill säga att din blogg sätter ord på så många av mina miljoner tankar och gör min väg lite lättare! Tack för att du skriver!

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp