Ny favorit!

July 27th, 2012

Efter allt detta resande och ätande på olika ställen så har jag fått upptäcka en hel del nya smaker.

Vaniljyoghurt och müsli med RISPUFFAR. Hur goda som helst att blanda i. Plus dagsköpta jordgubbar.

Denna vaniljyoghurt må vara den godaste jag ätit! Den smakar verkligen äkta vanilj, och har sådana där prickar i sig också 😀 Den är lite dyrare eftersom den är laktosfri dock.. men såå värt det! Dessutom är den lagom fet. Inte lättyoghurt men heller inte delikatessyoghurt. 

Tags: , , , , , ,

 • http://www.pavagned.blogspot.com Tua Lövdahl

  Hahah jag stod och kollade på denna yoghurt tidigare idag! Men jag slutade på den naturella, också den laktosfri. Men det var endast för att jag skulle ha den i en smoothie, och då ville jag ha utan smak xD Ska testa denna nästa gång dock!

 • http://www.josefineandersson.se JOSEFINE ANDERSSON

  men du hallå tjejen, 40 kg är inte alls mycket. det hoppas jag du vet själv! men förstår prisis vad du menar, jag fick oxå dedära chockerna osv.. eller kanske snarare tvärtom.. jag vetetusan! men livet blir så mycket lättare när man kommer bort från vågen vill jag säga :) kämpa dig ifrån sjukhuset och släng vågen därefter. det är ingen som ser på dig exakt vad du väger :)!!! jag lovar dig <3

 • http://www.josefineandersson.se JOSEFINE ANDERSSON

  kommenterade visst fel inlägg, men ah shhhitsammeee

 • http://www.josefineandersson.se JOSEFINE ANDERSSON

  och sen till din fråga.. (hahah shit vad jag kommenterar då!) men iallafall, svar JA, det krävs otroligt mycet för att gå upp vikt. du ser ju på mig, jag är hur sjukt jäkla smal som hällst tycker jag, fortfarande och jag är ändå den som äter otroligt tillskillnad från mina vänner, tom min pojkvän brukar säga ‘shit vad du äter’ , och vissa tror att jag inte äter alls när dom tittar på mig lixom. så jaa, man behöver mycket för att öka i vikt

  • http://Soelas.se Soelas

   oj! Ja, jag tycker att du ser riktigt smal ut! Har du koll på vad du ligger på för vikt nu? Så du inte gått ned dig lite sen du blev frisk.

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp