Ny och bra frukost

May 16th, 2012

I morse kände jag verkligen för något annat till frukost. Fast inte helt annat, eftersom jag fortfarande ville behålla gröten (säkerhet). Men den fungerade faktiskt riktigt bra! Nu har jag kommit in i en ägg-period också tror jag – gu så gott.

Igår kväll blev det två ägg, plus filtallriken med müsli och ett äpple – kändes nästan för mycket, men magen ville inte nöja sig. Trodde aldrig att jag skulle vara hungrig till frukost, men banne mig att jag vaknade tidigare och var hungrig!

Dessutom har jag flått tungan och gommen pga allt kokande té som jag druckit. Det bör få lite tid att läka nu ^^

Min nya frukost:

  • 1 dl havregryn
  • 2 tsk hallonsylt
  • 1½ msk mellanmjölk
  • 1 macka med smör
  • 1 sk rökt kalkon
  • Grönsaker
  • Ett glas proviva
  • 1 ägg

Man bör verkligen få med de flesta näringsämnena 😀

 

Min morgon

Ny frukost


Tags: , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp