OBS! viktig fakta

March 21st, 2012

Matlistan som jag har fått är utformad för “dig som inte tränar så mycket”. Dvs en normalviktig som behöver ca 2000kcal/dag.
De behandlarna säger att den listan går man inte upp i vikt utav, har jag varit skeptisk till: med lätt matte kan man beräkna att om jag idag behöver ca 1600 för att stå stilla så kommer jag att gå upp i vikt av att äta mer än det. Men jag kommer absolut inte att gå upp mer än till normalvikt.

Förtydligande; ja, man kan gå upp lite när man ligger på undervikt av fulla måltider. Men kroppen har ju varit i svält så länge så den behöver verkligen all den energi den kan få, för att sätta igång ämnesomsättningen. När den kommer igång och kroppen fått reparerat lite så kommer det krävas mer att gå upp.

Tags: , , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp