Off I go

April 9th, 2012

Idag far jag iväg till min faster i Stockholm.

Min faster hade anorexia i min ålder och har fortfarande en släng utav det kvar. Hon var noga med att jag inte skulle åka om jag inte åt tillräckligt bra. Sist när jag var där så “åt jag så lite så det fick henne att själv vilja spy”, har hon sagt till far min. Jag tror inte att den risken finns idag, att jag äter så lite.

Jag är nervös faktiskt. Jag vet inte  hur “frisk” hon förväntar sig att jag är. Dessutom väger jag mindre nu än sist vi sågs.

Men det är min 11-åriga kusin som jag kommer att spendera tiden med. Jag som ska ta ansvar osv. Han är ju dock dålig på att äta också -.-‘    … fan inte konstigt att man fått en ätstörning, det går nog i släkten.

Jag åker dit med inställningen: äta som jag vore frisk, överrumpla dom med förvåning, låta vikten stiga uppåt

Tags: , , , , , , , ,

  • Anonymous

    Jag tror hon kommer bli jätteglad att se förändringen nu 😀 Du kan vara riktigt stolt och visa henne vad du går för :)

    • http://Soelas.se Soelas

      Hihi, tackar! 😀 Nu blev jag just ännu mer taggad! <3

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp