Om jag varit frisk…

March 27th, 2012

..hade jag dansat med dessa brudar!
I helgen var de och tävlade på Nordiska Mästerskapen, och fy sjutton vad bra dom har blivit!

Dansen har länge varit något jag brunnit något så enormt för. Man har lagt ner så himla mycket tid och energi på det, för det har varit så himla kul så man velat! Tävlingsdansare på elitnivå var jag. Men i höstas då terminen skulle starta så sa farsan ifrån. Föreningen blev informerad om att jag gått ned mycket i vikt, och jag blev “förbjuden” till att träna. Själv var jag helt inställd på att jag skulle vända och gå upp i vikt och snabbt komma i kapp. Jag MÅSTA ju liksom vara med och tävla nu under våren – tänkte jag.

Jag var tränare till yngre tjejer under hösten och höll mig på så sett fortfarande med i föreningen. Men när 7-åriga tjejer börjar lyfta en och påpeka att de vill ha “lika smala ben” som en själv, så kändes det bara inte rätt. – vilken förebild.

Nu står jag utanför föreningen, men hoppas att kunna följa med och peppa när de åker och tävlar på SM i maj.

När dansen inte längre var en tillräckligt stor motivation för mig så tappade jag nog lite hopp. Vägen tillbaka var för lång. Men idag finns det ingen för lång väg tillbaka. Det finns vägen framåt eller sidospåret ner för kullen.

När jag blir frisk nog så ska jag träna och dansa som aldrig förut. Jag kommer inte bara dansa med hjärtat utan jag kommer dansa med livet!

Tags: , , , , , , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp