Om min pojke..

September 12th, 2012

Undrar lite om din pojkvän. Hade du honom när du blev sjuk? Hur tog han det? Har an hjälpt dig mycket? På vilket sätt då isåfall?
Förstår om du tycker det är för privat och inte vill svara. Kram!
Caroline 

Hej Caroline! Som för de flesta så ligger det en lång historia bakom vår relation. Har tidigare skrivit en inlägg om det HÄR.

Han var med i början av anorexin, för att sedan försvinna ett tag ut mitt liv när vikten gick ned som mest. Sedan återupptog vi kontakten och jag lät honom att finnas vid min sida från och med då jag mådde som sämst.

Han om någon har verkligen försökt att hjälpa mig på alla sätt. Men ärligt talat så är han såå mycket mer kär i mig än vad jag är i honom. När jag var som minst så var han förmodligen bra att ha som stöd. Men varje gång jag tagit ett steg mot det friska så känner jag mig mer mogen att klara mig utan hans stöd.

Han stärker verkligen mitt självförtoende, men samtidigt är det en börda att uppbehålla ett fungerande förhållande. Det har krävt enormt energi, bara för att kunna vara trevlig och faktiskt orka göra något kul tillsammans. Det har påverkat känslokurvan väldigt mycket. Både till det positiva och negativa.

Mina behandlare har alltid verkat uppmuntrande till vårat förhållande, så förmodligen finns det någon poäng med det. Det är viktigt att finna umgänge och integrera sig bland människor för att finna sig själv i livet. Och att hitta livet är en stor drivkraft för att vilja bli frisk från en ätstörning.

Hoppas du hittade svaret på dina frågor i min ostrukturerade text. :)

Tags: , , , , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp