Ont-i-magen-mättnad är inte tillräckligt mätt

November 11th, 2012

Det är vid tillfällen som detta som man önskar att man hade en magsäck lika stor som en beast. Det hade väl varit underbart? Då hade man kunnat äta så pass mycket som man önskat av allt det goda. Jag må ha tagit en större portion än de flesta men mer hade jag velat äta om jag inte hade blivit så fruktansvärt mätt. Och nu menar jag inte “ätstörningsmätt” utan stickande mätt.

MongoliskBBQ

Lite efterrätt lära man trycka i sig också. Tur att det var glass som är lätt-ätet för jag blev mycket mer mätt än jag trodde.

Den där middagen tänkte jag nog att man skulle kunna stå sig ett bra tag på. Inte nog med det, jag kände mig verkligen inte smal längre. Kanske inte så konstigt? Tankarna om att jag ska försöka äta mindre kom.

Från att ha varit stickande mätt till att vakna av hunger(!) Det säger något om både kroppen och ätandet. Klockan 03:30 var jag helt enkelt tvungen att smyga mig upp och ta ett ägg som jag hade färdigkokt i kylskåpet för att kunna somna om. Min kropp behövde det! Middagen hade blivit förbrukad för länge sen och den behövde påfyllning.

Gissa om jag vaknade och var vrålhungrig idag på morgonen också?! MUMS för en stor frukost, och TJI fick tankarna som trodde att jag skulle försöka svälta mig igen. 

Tags: , , , , , , , ,

  • Sofie

    Duktig du är! =)

    Själv kämpar jag för att inte hetsäta. Har inte gjort det på två veckor nu (med hjälp av behandling), men vid motgångar vill man bara falla dit igen! Det är också svårt att beräkna mängd på typ mellanmål, jag överäter och hetsäter väldigt lätt och måste därför sätta upp gränser… så svårt! Hur många pannkakor (vanliga, stora) är lagom som mellanmål, om man äter ca 2 msk sylt till?

    Tack igen för en bra blogg! =)

    Kram!

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp