Optimering

November 23rd, 2012

Jag börjar bli KTH-skadad. Vad det nu innebär? 

“Om 15 minuter stänger vi”, utropas i skolan bibliotek. Då inser man att klockan snart är sex, och att man fortfarande sitter och pluggar matte PÅ EN FREDAG! Vi satt cirka 3 timmar och löste kanske två uppgifter på våra seminarium. Vad säger det om en själv? eller vad säger det om uppgifterna?!

Förstår inte hur mina klasskamrater inte blir hungriga! Själv hann jag med två mellanmål under eftermiddagen, men dom rör inte en bit mat. Verkar inte ens ha en tanke på att de kan vara hungrig, och att det kanske är det låga blodsockret som gör det så svårt att fokusera? Skillnaden på att vara HELT frisk, lyckligt omedveten och nästan frisk men väl medveten.

Trots min oro över dessa skolveckor så har det flutit på ganska bra. Det är nästan onödigt att oroa sig över vad komma skall, för det går alltid bättre än man tror och VIPS så har tiden flugit förbi en och lidelsen är över. Saker löser sig och livet fortsätter vidare.

Idag fick jag inse att jag kanske inte är en sådan hemsk person som jag ibland tycker. Folk kanske tycker om mig trots allt?  :

Världens mest perfekta present! PRECIS vad jag velat ha hela terminen!

Jag kanske har världens bästa klasskamrater ändå! BARA för att de fick kopiera mina anteckningar ifrån några föreläsningar (när de var iväg på fest-färja), så hade de köpt mig en present! De lyckades verkligen optimera den. När man låter gränsvärdet av min glädje gå mot ∞ så blir garanterat summan < 3

I’m happy!

Tags: , , , , , , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp