Över ett år sedan riktig mens

July 27th, 2012

Har du haft mens hela tiden förresten? Min försvann vid 47kg.. :(
e

Bra fråga! Ni kan läsa mina tidigare blogginlägg om min mens .

Jag tappade den helt för ganska precis ett år sedan. Vid bmi 17 hade jag min sista lilla blödning. Då hade jag inte haft någon riklig mens under hela sommarlovet.

När jag började bryta svälten så kom det även en liten blödning. Då vägde jag som minst, och det blev aldrig någon mens.

Förra månaden, när jag tillbringade en vecka själv i Sthlm så kom det blod igen. Denna gången var det inte bara någon liten blödning, utan min första riktiga mensperiod på över ett år! Både jag och mina behandlare tyckte att det var på tok för tidigt för att återfå mensen.

När jag sedan gick ned ett kilo i vikt så “hoppades” min behandlare nästan på att jag inte får mens igen, för att det vore riktigt konstigt i sådana fall. Nu har det gått fyra veckor sedan sist, men jag har inte sett till någon mens än. Antagligen får jag ta mitt straff av att jag gick ned lite..

Kort svar: Nej, jag har inte haft mens hela tiden. Den försvann över ett år sedan, och sen har jag haft någon enstaka blödning, en mensperiod som nu är borta igen.

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp