På väg

January 17th, 2013

God morgon!

Idag, äntligen, ska jag träffa en behandlare. Det var 2½ månader sedan jag hade en invägning senast. Gissa om jag är nervös? Det är många äs-tankar som surrar runt i huvudet. Den jobbigaste är faktiskt att jag har gått upp i vikt. Jag vet att jag har gjort det, men när jag ser siffrorna på vågen så kommer det att bli mer verkligt. En röst säger att jag bör svälta och gå ned ett kilogram igen, medan den klokare rösten säger att det är bra och så klart en del muskler.

Eftersom tåget avgick så pass tidigt så hade jag fixat i ordning en frukost att äta på vägen.

En dubbelmacka med leverpastej&smörgåsgurka och ett äpple.

Jag håller tummarna på att slippa känna en enorm ångest efteråt och att behandlaren kommer med en del goda råd.

Tags: , , , , , , , , ,

 • http://linneajosefines.blogspot.com Josefine

  Tack för en sjukt bra blogg! Du peppar verkligen och förklarar så himla bra, så tack :)

 • Jenny

  Lycka till
  Jag är i samma sits som du försöker återta mitt liv från anorexin. Vad vågen visar är bara siffror. Opersonlig siffror som inte säger något om vem du är. Det jag har fått kämpa med är att inse att det inte går att räkna på lycka. Oavsett vad Ana säger så är det inte siffrorna på vågen eller summan av de kalorierna man får i sig som avgör om man är duktig eller lyckad. Livet är så mycket mer än nummer och man förtjänar att få leva det.
  Hoppas du får ett bra möte med din behandlare

 • Maria

  Lycka till! Känn inte ångesten, du är fin, glad och pigg. (jag har också svårt att tänka såhär) men: Vad spelar en siffra för roll, ett hg? Ett kg? Vad betyder det i prakriken? Det spelade ingen roll innan vågen fanns, innan man ens tänkte på att väga sig (Vilket förövrigt var ett dumt drag..) Vikten är oviktig, och det är vad vi måste lära oss. Och vi måste lära oss att se spegelbilden som den ser ut, inte som rösten i huvudet säger.
  Du är en inspiration, fortsätt med det! :)
  Kram

 • http://baravatten.blogspot.com Charlotta

  Stig alltid upp på vågen baklänges! Då slipper du se siffrorna, fästa dig och riskera nya kontrollbehov. Hoppas det går bra idag! kram!

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp