Pojkvännen bjuder på middag

July 2nd, 2012

Det blev chili con carne, äppelkvarg, bröd och grönsaker. Han lyckades riktigt bra må jag säga!

Min middag (tog lite till kvarg med rivet äppel sen)

Jag tror att åtminstone 50% beror på maten av att du är sur i käften. Det kan ju i alla fall inte bero på mens.
Farsan

 Jaa… jag har varit riktigt snäsig sedan jag kom hem från Stockholm kan jag erkänna. Jag tror att det mest är att jag helt enkelt är less på att bo hemma med mina föräldrar, men också, till skillnad från far min; mensen. När han sa det så gick mina tankar ungefär “haha, juste, det kan du ju tro. Men det kanske är just PMS vi har att göra med här, men du vet inget om det. HA HA”. Jag vet inte om jag ska berätta något än? De kanske tror fel, för det kanske bara är en engångsgrej.

För att slippa ha den konversationen med pojkvännen ikväll också så for jag hem till sängen. På så sätt lyckades jag nog undvika en knepig konversation..

Tags: , , ,

  • http://klockanhalvtre.blogg.se Hanna-chan

    De kallade mig Ise är sjukt bra! 😀

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp