Present ifrån pappsen

September 14th, 2012

Såklart att man ska passa på att bli uppgödad nu under hemvistelsen.

“Jag har en present till dig”, säger farsan och slänger fram en big pack pollypåse på bordet. Det som fascinerade mig mest var min reaktion. Ingen panik, ingen ångest och inte blev jag arg på något sätt. Jag log. Jag blev faktiskt glad.

Då var mitt kvällsmål klart! Mums mums på fredagkväll hemma i TV soffan.

Trots att jag åt en riktigt stor middag (entrecôte m. potatisgratäng) så vågar jag mig trycka i något sådant ikväll. Det står ju med på min lista över förslag på 500 kcal extra som jag fått av behandlaren. :)

 

Tags: , , , , , , , ,

  • http://www.sofiayit.blogg.se S

    åååhh! min favvo! kommer inte ihåg senast jag åt det! =(

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp