press och ångest

April 19th, 2012

Idag hade jag ett viktigt matteprov, som jag haft sådan enorm ångest över.

Det gällde att ladda ordentligt med energi för att prestera bra. Kom underfund med att det är bäst att inte räkna kalorier, för jag ska inte försämra min prestation pga ätstörningens energibegränsning.

Jag övervägde att fika en näringsdryck. Min behandlare rekomenderade en näringsdryck och en macka.
Jag var hungrig hela eftermiddagen (trots att jag åt tillräcklig lunch) så jag uteslöt näringsdrycken och fikade: 1 rågkuse med smör och skinka, 1 banan, 1 musliyoghurt och kaffe… Var ändå hungrig i slutet av provet xD haha

Inte för att jag vågar hoppas för mycket, men jag tror att provet gick riktigt bra också! 😀

Supernöjd!

Tags: , , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp