Prestation och ångest

October 27th, 2012

Högskoleprovet kan ta och slänga sig i väggen!

Jag var faktiskt nöjd. Det kändes som att det gick bra. Jag kände ingen press och det var roligt. Kanske kunde man få riktigt bra denna gång?

Men ACK så fel man kan ha. Både i känslan, förhoppningarna och svaren. Sedan blev det ju inte bättre av att den verbala delen som gick bäst, som jag klarade alla ord på var den de räknade bort. Vilken osis hörrni! Ett skämt!

PINSAMT att jag inte ens fick bättre än förra gången. Mitt enda mål var att höja mig. Fick rejäl ångest när jag bockade för fel för fel..

Jag tackar mig själv att jag tränade lite innan jag satte mig och rättade. Det kanske är fel att skriva, men det är så jag känner. Det blev ångestdämpande, bästa botemedlet för mig. Jag fick känna mig nöjd samtidigt som jag misslyckats.

Men totalt misslyckad är jag ändå inte ska ni veta! Det som egentligen spelar roll just nu har gått bra: 

  1. JAG FICK C PÅ KEMI-TENTAN! Jag sa efteråt att jag var fan nöjd med ett D, får jag ett C så blir jag överlycklig. SÅ dåligt gick den. Men SÅ bra lyckades jag ändå.
  2. Godkänd på KS:en i envariabelskursen. SKÖNT, då slipper jag en uppgift OCH sparar tid på Tentan.

Här och nu är det egentligen bara relevant hur jag presterar under mitt år på Öppen ingång. Och DET har gått bra hittills! 😀

Tags: , , , , , , , , , , ,

  • http://www.thejenna.blogg.se jen

    kanske skiljer jag mig från mängden men jo jag hatar att se ut såhär, jag som annars har en så frisk och fin kropp. Det påminns jag ständigt av mig själv och det gör så ont, gör mig så ledsen. Önskar jag vaknade upp med tio kilo extra imon, men det är ju orimligt. Får mig att vilja hetsa upp snabbast möjligt, men det är ju inte bra för kroppen heller. HHar svårt att finna mig i att det måste ta tid, att det inte ska gå alltför fort. Försöker så jälva mycket och gå upp nu så gör ont att höra det motsatta när jag inget hellre vill än att viktuppgången ska synas. Ser jag verkligen sjukare ut nu när jag gått upp lite? Känns ju åt helvete isf. Tyckte jag började se lite piggare ut :/

  • http://www.salminenen.blogg.se Sigrid

    Sv: jaa!! :) dom har inte ansett att jag varit mottaglig för kbt tidigare, så jag har inte fått.. men nu så!!

    Och du, högskoleprovet kan ju stoppa upp sej nånstans!! Haha. Det gick riktigt dåligt för mig med. Men hey, vi ska inte deppa för det! Vad gör det om 100 år liksom? Vet att det är svårt att tänka så när det är själva prestationen man är arg för, men faktiskt, SCREW IT!! Finns viktigare saker att ägna tid åt än att vara arg för det här. Och det går ju alltid att skriva om om man vill. Kram på dej <3

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp