Projekt: bo själv – dag 1

June 25th, 2012

Första dagen i egen bostad avklarad!

Tog mig en dusch efter middagen. Vad ska jag göra sen? “Ta på dig joggingskorna och gå ut och gå en sväng. Eller varför inte passa på att springa, nu när ingen kan kolla”. NEJ, jag är sjuk, jag ska inte springa. Jag ska inte springa ändå. Det är inte ens fint väder.

“Men du ser väl att magen din inte är slimmad längre: UPPBLÅST och tjock! Känn på axlarna, du har börjat fått rundare axlar. FETT, det börjar bildas underhudsfett på kroppen. Vill du inte vara snygg och smal? Ut och rör på dig lat-oxe, ska du bara sitta inne i en lägenhet framför TVn heeela kvällen?”. Ja, jag ska ta hand om mig själv nu. Jag ska krya på mig, klara av denna utmaning och HA semester. Jag stormtrivs här nu! Tänk om jag hamnar på KTH till hösten, då gäller det bara att lyckas få boende – vill ha detta boende, men det händer dock inte.. Men jag behöver bli friskare för det. Jag är inte tjock, jag är förfan fortfarande extremt underviktig. Jag är anorektiskt underviktig. Jag har inget fett som ska förbrännas bort. För att må bra behöver jag lägga på mig mer. Just det! Lägga på mig mer så kan jag motionera och må bra sen!

Tankarna är de mest kämpiga i ensamheten. Det är dom jag måste vända, för de passar verkligen på att yttra sig nu.

Jag gjorde wok till middag. Med sambal oelek, fullkornsnudlar, champinjoner, grönsaker. Ganska magert dock, så åt en rejäl portion (hälften om inte mer)

Mitt favorit kvällsfika. Har varit riktigt mack-sugen idag! Äggmacka och grönt te <3

Tags: , , , , , , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp