Projekt: bo själv – dag 2

June 26th, 2012

Efter att ha ätit alla dagens måltider fullständigt, varit ute på stan i 2 timmar, handlat mat igen så hade jag lovat mig själv att följa fasters uppmaning. “köp något gott att äta framför TVn”. 

I och med att jag var ute på vandring i staden så stärkte jag mina egna tankar, min egen vilja och bestämde mig för att faktiskt ta tag i saken att gå upp i vikt och bli frisk. Inför hösten så vill jag leva fri. Även om jag inte tycker att jag är så smal nu som anorexin vill så säger bmi:t något annat. Bara jag kommer upp till en vikt där jag kan träna så behöver jag inte vara orolig över att jag äter för mycket.

Jag var inte sugen på popcorn.. inte nötter.. chips skulle jag aldrig få för mig att prova på igen.. choklad? nja.. GLASS! där hade vi det: GLASS. Det ville jag ha! Förut när jag åt glass kunde jag inte sluta.. 5 dl kanske det blev. Sedan dess har jag varit rädd. Men jag älskar glass.. Om det hade funnits små Ben and Jerrys så hade det varit alternativ ett, men det fanns bara stora bägare och det vågade jag mig inte på. Då hittade jag 4 pack x 100 ml av Häägen-daaz glass – PERFEKT!

Efter fem vanliga måltider skulle jag unna mig själv glass. Det var bestämt. Så jag satt mig framför morden i midsummer och verkligen kände mig frisk. Detta vore något jag garanterat skulle gjort när jag var frisk. Det kändes helt okej!

Men jag kunde inte hålla mig. Efter första bägaren fick jag sådant sug och blev tvungen att tillåta mig en till. 200 ml glass, 500 kcal extra idag. Jag accepterar det, jag är stolt över mig själv, jag välkomnar inte ångesten, jag går inte ut på promenad nu på kvällen, jag går och lägger mig och sover. Fan vad bra gjort av mig 😀 *stolt*

Första- bästa. En ny favorit! Rekommenderas skarpt! En sådan bägare är ett lätt mellanmål :)

Andra glassen. Inte lika god, men helt njutbar ;)

 

Tags: , , , , ,

 • http://www.sofiayit.blogg.se S

  Det verkar gå bra för dig! =D skoj!
  Fan va bra gjort att unna dig glass!

  • http://Soelas.se Soelas

   Nu blir jag sugen på att äta glass varje dag! haha
   Det vore spännande att se vad som hände med vikten. Om inget märkvärt händer så KAN man faktiskt njuta av godsaker ibland utöver 😀 Det vore awesome!

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp